Участници

Росен Плевнелиев президент на Република България 2012-2017 г.

Росен Плевнелиев Росен Плевнелиев е български предприемач, инженер и политик, 4-ти президент на Република България (22 януари 2012 – 22 януари 2017). Между 27 юли 2009 и 9 септември 2011 г. е Mинистър на регионалното развитие и благоустройството в правителството на Бойко Борисов.    ..

повече

Йорданка Фандъкова Кмет на Столична община

Йорданка Фандъкова Г-жа Йорданка Фандъкова е родена на 12.04.1962 г. в гр.Самоков. Завършва 35-та руска езикова гимназия - София, СУ "Св. Климент Охридски" - специалност - руска филология. От 1985 – 1995 г. е учител в 73 СОУ с преподаване на чужди езици "Владислав Граматик" - София. През 1..

повече

Ерден Билгинер член на борда на директорите, Гаранти-Коза България

Ерден Билгинер Ерден Билгинер е консултант в борда на директорите на „Гаранти Коза” от 2011 г.   От 2005 г. е член е на управителния борд на Турската бизнес асоциация към Американската търговска камара. Завършил е образованието си в Близкоизточен технически университет (Orta Doğu Teknik &Uu..

повече

НИКОЛАЙ СТОЙНЕВ заместник председател, , СТОЛИЧЕН ОБЩИНСКИ СЪВЕТ, ПРЕДСЕДАТЕЛ НА ПОСТОЯННАТА КОМИСИЯ ПО ИКОНОМИКА И СОБСТВЕНОСТ

НИКОЛАЙ СТОЙНЕВ Николай Асенов Стойнев е заместник-председател на Столичен общински съвет и председател на Постоянната комисия по икономика и собственост. Роден на 06.12.1969 г., той е магистър по икономика от УНСС - София, биохимия и микробиология от СУ "Св. Климент Охридски". Николай Стойнев прит..

повече

Георги Киров директор инвестиции и оценки, Colliers International

Георги Киров Георги Киров се присъединява към Colliers през 2002 г. като консултант. През 2006 г. той поема управлението на отдел „Инвестиционно консултиране и оценки”. Георги работи с редица местни и международни инвеститори в сферата на недвижимите имоти. Между клиентите му са Europa Capital, Bl..

повече

Михаела Лашова изпълнителен директор, Forton

Михаела Лашова Михаела Лашова се присъединява към Фортън, за да оглави отдела за Инвестиционно консултиране и оценки след 5 годишна кариера в UniCredit Лизинг,част от най-голямата финансова институция в България - UniCredit. Там тя придобива опит като ръководител на отдела за големи корпоративни клиен..

повече

Инж. Пламен Андреев управител, Planex Invest

Инж. Пламен Андреев Инж. Пламен Андреев е завършил Висшето военно-строително училище със специалност “Промишлено и гражданско строителство”. През 1990 година основава фирма „Планекс”. От основаването си до днес фирмата е построила над 600 обекта – хотели, жилищни и ваканционни комплек..

повече

Димитър Савов изпълнителен директор, BLD

Димитър Савов Димитър Савов е изпълнителен директор на БЛД от 2006 г. До 2010 г. компанията съществува под името Bulgarian Land Development, листвана на Лондонската борса, с цел инвестиции в недвижимите имоти в България. През 2010 г. Бългериан Ленд Дивелъпмънт се трансформира в БЛД Асет Мениджмънт. Oт 2014 г..

повече

Росица Стoйкова старши мениджър, PwC

Росица Стoйкова Росица е старши мениджър в отдел Транзакции, част от консултантската практика на ПрайсуотърхаусКупърс в България. Росица има 13 години опит в областта на сливания и придобивания и корпоративните финанси и е участвала в някои от по-значимите сделки в Югоизточна Европа, включително в областта ..

повече

Юри Катанов изпълнителен директор, Landmark.

Юри Катанов Главен изпълнителен директор на Лендмарк Холдингс и изпълнителен директор на компанията-майка Алфа Финанс Холдинг. Юри Катанов има над 10 години опит в областта на сливания и придобивания, корпоративни финанси, структуриране и финансиране на операции, включително сделки с недвижими имоти. Участва..

повече

Георги Ранчев управител, Residential Park Sofia

Георги Ранчев Георги Ранчев е управител на „Линднер Имобилиен Мениджмънт” ЕООД, „Резиденшъл Парк София” ЕООД и „Резиденшъл Парк Лозен“ ЕООД от есента на 2007 г., а Председател на Съвета на директорите на „Резиденшъл Парк София Фасилити Мениджмънт” АД от лятото на..

повече

Явуз Селек член на съвета на директорите, Гаранти-Коза България

Явуз Селек Явуз Селек е Член на Борда на Директорите на Гаранти Коза от 2012-та година.   От 2014-та година насам, той е Изпълнителен Директор на Коза Уърлд оф Спортс.   Г-н Селек има диплома от Мичиганския Университет в Ан Арбър, Мичиган, в САЩ. Също така е Магистър по специалност..

повече

Свобода Коджаманова мениджър жилищни площи, Colliers International

Свобода Коджаманова Свобода Коджаманова започва кариерата си в Colliers International през 2002  г. като Консултант жилищни имоти. Занимава се с продажби, отдаване под наем и представляване на наематели, като обслужва различни международни корпорации, дипломатически институции и неправителствени организации. Пр..

повече

Красимир Шалев управител, Бигла 3

Красимир Шалев Красимир Шалев е съсобственик и управител на строително-инвестиционната компания "Бигла III" ООД. Фирмата е създадена през 1991 г. и досега е изградила десетки луксозни жилищни и бизнес сгради в страната. В момента тя е главен изпълнител на най-големия детски научен център в Югоизточна ..

повече

Мартин Драгоев директор инвестиции и продажби, Galaxy investment group

Мартин Драгоев Галакси Инвестмънт Груп е водеща инвестиционна компания в сферата на недвижимата собственост. Компанията успешно управлява и развива портфолио от проекти в различни направления на недвижимата собственост - хотели; жилищни и ваканционни комплекси; офисни сгради, търговски и индустриални площи. ..

повече

Весела Илиева управляващ партньор, Unique Estates

Весела Илиева Весела Илиева е съсобственик и управляващ партньор на компанията Unique Estates, с повече от 16 години професионален опит в сферата на недвижимите имоти, част от които на ръководни постове в AG Capital. Притежава две магистърски степени – по Международен маркетинг и продажби от УНСС и по Co..

повече

Арх.Тихомир Казаков изпълнителен директор, Stephen George International

Арх.Тихомир Казаков След дългогодишна самостоятелна архитектурна практика, Тихомир се присъединява към семейството на Ствън Джорж Интернешънъл, основавайки клон на архитектурното бюро в България. Благодарение на богатия си опит като успешен и млад архитект, той се превръща в надежден партньор на компанията. Опитът н..

повече

Люба Атанасова Изпълнителен директор, Имотека

Люба Атанасова Люба Атанасова започва работа в "Адрес недвижими имоти", част от групата на AG Capital, през 2005 г. като брокер, след като тя самата е била клиент на компанията. През 2007 г. става мениджър на кантора "Оборище", от която обособява два допълнителни екипа, създавайки новите кан..

повече

Инж. Веселин Канин изпълнителен директор, Green Life City Home

Инж. Веселин Канин Инж. Веселин Канин е изпълнителен директор на водещата българска инвестиционна компания за градско строителство Green Life City Home. Вече над 10 години той е част от екипа на холдинга Green Life Development & Resorts, като преди да оглави направлението за градски имоти, управлява строителен ..

повече

Д-р Кьоксал Акоглу член на борда на директорите, Гаранти Коза България

Д-р Кьоксал Акоглу Г-н Кьоксал Акоглу е д-р на науките и машинeн инженер. През своя над 30 годишен опит в развитието на многобройни комплекси (със смесено предназначение) и силен фокус върху ритейла, той има водеща роля в развитието, лизинга и управлението на моловете Акмаркез, Аккоза, Акасия и Акбатъ като изпълнит..

повече

Боряна Пенева Мениджър търговски площи, Colliers International

Боряна Пенева Боряна Пенева e мениджър търговски площи в Colliers International.

Иван Граматиков мениджър търговски площи, Forton

Иван Граматиков Иван Граматиков e мениджър търговски площи във Forton.

Нина Николова управител, Мол Марково Тепе

Нина Николова Нина Николова е управител на Мол Марково Тепе.

Бисер Инчовски управител ресор “Централизирани дейности“, ЛИДЛ България ЕООД

Бисер Инчовски Бисер Инчовски се присъединява към екипа на Лидл България през 2005 година на позицията аквизитьор. Две години по-късно, през 2007 година, поема длъжността Ръководител недвижимости. Продължава да се развива в структурата на компанията, като в периода 2009 – 2011 година е ръководител на..

повече

Давид Давидов управляващ партньор, Garitage Park

Давид Давидов Давид Давидов е основател и собственик на "3 ДИ Р.Е. Мениджмънт", компания ангажирана с консултантска дейност и инвестиции в недвижими имоти. Чрез "3 ДИ Р.Е. Мениджмънт", Давид Давидов е управляващ партньор в проектите София Парк Вилас и Гаритидж Парк. София Парк Вилас е жилищ..

повече

Адина Уелш изпълнителен директор, Expo 2000 Office Park

Адина Уелш Адина Уелш е Изпълнителен директор на Райфайзен Пропърти Мениджмънт България. От 2002 г. тя ръководи асет мениджмънта на проектите на компанията (комплекс Експо-2000 и офис-сградата на ул. Гогол 18). От 2010г. тя е също и Изпълнителен Директор на Мол Варна. Адина е родена в Румъния, пристига в ..

повече

Станимира Пашова мениджър офис площи, Forton

Станимира Пашова Станимира Пашова се присъединява към Фортън след 6 години в Zabar Management. Тя заема позицията Регионален мениджър с отговорности за цялостната инвестиционна стратегия - избор и придобиване на недвижими имоти, финансиране, структуриране на оперативните процеси, строително консултиране. Тя прите..

повече

Тодор Кавръков CPM, пропърти мениджър, Търговски Център Европа

Тодор Кавръков Тодор Кавръков има повече от 10-годишен професионален опит в сферата на недвижимите имоти и по-специално в управлението на имоти. Понастоящем отговаря за отдаването под наем на офис, търговски и складови площи на територията на "Търговски Център Европа", както и за цялостната маркетинго..

повече

Таня Косева-Бошова председател на УС, Асоциацията на собствениците на бизнес сгради в България

Таня Косева-Бошова 15-годишен опит на българския пазар на недвижими имоти. Била е партньор и управляващ директор на Colliers International и Landmark Property Bulgaria ·  Основател и първи президент на Асоциацията на собствениците на търговски сгради в България (АСБС), сега зам.-председател и член на ..

повече

Георги Димитров директор „Консултантски услуги и оценки“ MBL|CBRE

Георги Димитров Георги Димитров е Директор на отдел Косултантски Услуги и Оценки в MBL CBRE. Той участва в създаването на MBL и има активна роля във фирмата от самото начало, като управлява дейността на MBL при изготвяне на консултантски доклади, оценки, пазарни проучвания и консултации по разработване на концеп..

повече

Зорана Бурлич главен изпълнителен директор на Delta Real Estate, част от Delta Holding-Сърбия

Зорана Бурлич Зорана е завършила Банкиране и Финанси във факултета по Икономика в Белградския университет. Тя има 9 години опит в Лондон в банка Сантандър като главен мениджър в отдел недвижими имоти. Между 2000 и 2005 е била регионален директор в Райфайзен Банк, а след това продължава кариерата си в Euro..

повече

Станимир Николов председател на Българската аутсорсинг асоциация, директор на EPAM Systems Bulgaria

Станимир Николов Станимир Николов е председател на българската аутсорсинг асоциация и директор на българския клон на EPAM Systems, една от най-бързо развиващите се технологични компании в света, както е класифицирана от световното издание на сп. Forbes. Преди да поеме развитието на компанията у нас, той е заемал ..

повече

Верка Петкова директор бизнес развитие, Colliers International

Верка Петкова Верка Петкова има дългогодишен опит в сферата на консултантските услуги за недвижими имоти. Откакто се присъединява към Colliers през 2005 г., тя работи по редица големи жилищни, офисни и индустриални проекти. Клиентите й включват дълъг списък от местни и международни компании, сред които HP, Tel..

повече

Лъчезар Тодоров изпълнителен директор, Terra tour

Лъчезар Тодоров Лъчезар Тодоров е изп. директор на „Тера Тур Сервиз” ЕООД от 2001 г. Дружеството концентрира интересите си в областта на инвестиране, изграждане и експлоатация на недвижимост и туристически обекти на територията на България. Последната инвестиция на компанията е РИУ „Правец Ризо..

повече

Елена Косева изп.директор, „Св. Св. Константин и Елена холдинг“ АД

Елена Косева Елена Косева е изпълнителен директор на  „Св. Св. Константин и Елена холдинг“ АД. Дружеството управлява и стопанисва едноименния български курорт, който има над 100-годишна история и утвърдени дългогодишни традиции в предлагането на туристически услуги. Съвместно с дъщерните си д..

повече

Венцислав Танчев собственик, ТА Сънтурс и хотел мОдус

Венцислав Танчев Венцислав Танчев е завършил Немска езикова гимназия – гр. Варна и Международен туризъм в Икономически Университет  - гр. Варна През 2000г. основава туристическа агенция  „Сънтурс“,  представител на Аlltours  - Германия; Rainbow – Полша и други в..

повече

Деян Тодоров старши консултант, Forton

Деян Тодоров Деян е във Forton от 2012 г., където първоначално отговаря за пазарните проучвания. От 2014 г. е старши инвестиционен консултант в отдел „Консултиране и оценки“, където работи по изследвания за приложимост и пазарни проучвания за нови проекти в жилищния, хотелския, търговския и офис с..

повече

Емелин Сикора-Винтреберт мениджър развитие за Югоизточна Европа, AccorHotels

Емелин Сикора-Винтреберт Емелин Сикора-Винтреберт е мениджър развитие за Югоизточна Европа в AccorHotels.

Стефан Косев управител, Regent's property advisors

Стефан Косев

Румен Драганов директор, Институт за анализи и оценки в туризма

Румен Драганов Румен Драганов е директор в Института за анализи и оценки в туризма.

Генерален спонсор:

Златни спонсори:

Със съдействието на:

Research & database платформа:

Партньори:

Медийни партньори: